категории: Препоръчани статии » Интересни електрически новини
Брой прегледи: 14283
Коментари към статията: 0

Електрическите автомобили - бъдещето на човечеството

 


Електрическите автомобили - бъдещето на човечествотоЗасега електрическите автомобили не са много актуални, но бъдещето е на тях. В крайна сметка те използват неизчерпаем ресурс и са абсолютно екологични и евтини.

При произнасяне на думата - електрически автомобил, това ни кара да се усмихваме и на ум ни идва само машина от научнофантастичен филм. Макар и по света, те активно измислят и вече ги карат.

Русия отдавна е свикнала да кара големи и мощни джипове, особено при такива офроуд условия. Всичко се променя в света, световната финансова криза показва нестабилност и резки скокове на цените на петрола. Те ни карат да гледаме по-нататък в бъдещето ...

Разбира се, електрическите автомобили са много по-ниски във всяко отношение и по-конкретно по мощност. Резервът за мощност и скоростта са малки и струват много повече.

Електрически автомобилЗадават се много въпроси за дизайна на тези автомобили, защото често те приличат на играчки заради размера си. Така че дори да потърсите някаква информация за истинските електрически автомобили, ще попаднете само на електрически колички за играчки за вашите деца. В крайна сметка това се дължи на факта, че електродвигателите са много слаби и всички отговори за дизайна идват от това. Колкото по-лека е колата, толкова по-лек е двигателят.

В допълнение към всичко изброено по-горе, размерът на резервоара на електрически автомобил също влияе на размерите и това е литиево-йонна батерия, а учените решат мозъците си, за да го намалят до невероятни размери, така че да е и много капацитет. Физиците имат много разработки, но е необходимо време, за да претворят тези идеи в реалност.

Въпреки че всички тези инвестиции дават голяма надежда за превръщане в реалност, но засега това е само развитие. Почти всяка уважаваща себе си компания автомобил има концептуална кола с електрически автомобили или поне работи върху нея. В края на краищата той винаги става връхната точка на всяко шоу, защото много привлича зрителя, макар и не като целевия купувач на конкретна кола, но привлича към самата марка.

 

Мнозина защитават и разработват зелени технологии и това е стъпка по пътя към успеха, тъй като не използват мръсен и изтощен ресурс - нефт, а абсолютно безопасен, екологичен продукт. В крайна сметка, петролът ще свърши рано или късно или може да бъде забранено да изгаря горими вещества, поради факта, че планетата вече е шлакована. И всички искат да бъдат едни от първите новатори, които първи ще опитат тлъсто парче торта и ще станат търсещи в новия свят на електротехниката.

Така че всичко това не е далеч, когато всеки ще кара маркови автомобили с електрически двигатели. В крайна сметка сега влаковете пътуват на електрическа възглавница. Всичко се движи към промяна - това е неизбежно.

Електрически автомобил

Електрическите автомобили - бъдещето на човечеството

Вижте също на i.electricianexp.com:

  • Електрически новини от Renault
  • Какви батерии се използват в съвременните електрически превозни средства
  • 5 необичайни начина за производство на електрическа енергия
  • Субективен поглед на достъпен модерен електромобил
  • Летящи скейтбордове - технология за магнитно окачване на скейтборд

  •