категории: Препоръчани статии » Източници на светлина
Брой преглеждания: 21034
Коментари към статията: 0

Енциклопедия „Ефекти на осветлението в дома“

 

Енциклопедия „Ефекти на осветлението в дома“Книгите с добро покритие са много редки. Вече имам десетина книги на тази тема на моята рафт, но само няколко книги са достойни за внимание. Една от книгите за осветлението, която ми беше полезна, е Книгата на Луси Мартин, Ефекти от домашното осветление

Тази година започнах основен ремонт в апартамента си. Когато планирах ремонта, предвидих подмяна и модернизация не само на всички инженерни мрежи, но и цялостна промяна на осветителната система. Освен това заимствах интересни идеи за осветление за всяка стая в апартамента от книгата „Ефекти на домашното осветление“.

Книгата беше купена от мен в онлайн магазин малко преди ремонта и напълно отговори на очакванията ми. Всъщност това е енциклопедия за организиране на домашно осветление. Издаден от издателитvom "Художествена пролет". Книгата е преведена от английски. Автор на книгата е Люси Мартин. По професия тя е дизайнер на осветителни тела и арт директор на студиото, а освен това успешно изнася лекции в школата по дизайн. Интересно е, че освен дизайн на осветлението, Люси е почти професионален пътешественик и през 1997 г. тя беше една от участничките в първата женска експедиция до полюса на Серулея.

Енциклопедия „Ефекти на домашното осветление“ е много красиво проектирана и съдържа повече от 200 оригинални идеи за интериорен дизайн, които ясно демонстрират как да преобразите дома си с помощта на светлина. Всички снимки в книгата са дадени с подробни обяснения. В книгата ще намерите цялата необходима информация за правилата на дизайна на осветлението и ще научите как да изградите схема на осветление за всяка от стаите на апартамент или къща.

Всички препоръки са илюстрирани със снимки на оригиналните версии на дизайна, демонстриращи възможността за използване на голямо разнообразие от лампи и опции за интериорен дизайн. Освен това в тази книга са дадени не само красиви цветни снимкиграфия, както често се случва в дизайнерските списания и книги, както и конкретна практическа информация защо това си струва да се направи.

Домашни осветителни ефекти

Първата част на книгата описва подробно основните разлики между най-често срещаните източници на светлина и принципите на слоестата светлина. Втората част на книгата отговаря на въпроса "Как да подобрим готовата схема на осветление." Той дава съвети, които ще помогнат за подобряване и максимално използване на съществуващата схема за осветление в къщата с ограничен бюджет и нежелание да се правят ремонти в апартамента.

Трета част се нарича Принципите на ефективното осветление. Тя ви позволява да мислите чрез схемата на осветление в къщата от нулата. Тук са описани основните видове осветление и съответнототосветителни тела, а също така описва как да използвате дадено осветително устройство възможно най-ефективно. Четвъртата част е посветена на използването на декоративни лампи в дизайна на интериора. Последната част от книгата представя идеи за използване на осветителни устройства и схеми за дизайн на осветление за домашни интериори.

Домашни осветителни ефекти

Разбира се, книгата е много добра. Вече сформирах ред от приятели и познати, които искат да го прочетат. Препоръчвам го! Гарантирам, че тази книга няма да ви разочарова!

Вижте също на i.electricianexp.com:

  • 20 дизайна със соларни клетки (T. Byers)
  • Три книги за електротехници от начинаещи до професионалисти
  • Десет модерни тенденции в интериорното осветление
  • Радио? Много е лесно! (Е. Айсберг)
  • Осветление на окачени тавани на снимката (+50 снимка)

  •